top of page
  • mezicanja

Violeta family

Pozdravljeni.

V tej objavi vam bom predstavila izdelke znamke Violete, ki jih uporabljamo pri pranju perila in negi dojenčice. Lahko napišem, da smo "Violeta family", saj se v našem domu najde kar nekaj izdelkov Violete, ki jih redno uporabljamo že kar nekaj časa.

V nadaljevanju vam tako predstavim, kateri izdelki so nas prepričali in jih sedaj tudi redno uporabljamo.

Za mojo dojenčico uporabljam:


- Vlažilne robčke Violeta water care, narejeni na vodni osnovi (99 % vode) prijetnega in zelo nežnega vonja. Primerni tako za brisanje nežne otroške ritke (tega se poslužujem, ko smo na poti, od doma), kot tudi za občasno čiščenje telesa, predvsem rokic, obraza. Tako nimam skrbi, ko Lani ritko umijem z omenjenimi robčki, saj vem da so skoraj iz naravnih sestavin. Omenjene robčke uporabljava tudi midva s partnerjem.


- detergent Violeta double care, posebej izdelan za nežno otroško kožo, saj vsebuje formulo s petkrat filtrirano vodo in negovalnimi micelami, ki omogočajo optimalno nego vlaken dojenčkovih oblačil. Tako je to moja najboljša izbira za pranje Laninih oblačil, saj so sestavine prijazne dojenčkovi oziroma otroški koži,


- za mehčanje Laninih oblekic uporabljam mehčalec Violeta double care, ki prav tako vsebuje formulo s petkrat filtrirano vodo in negovalnimi micelami, kateri omogočajo optimalno nego vlaken dojenčkovih oblačil. Obogaten je s prijetno-nežnim vonjem po vijolicah. Oblekice res čudovito dišijo, ko jih vzamem iz pralnega stroja. V poletnih in tudi še sedaj v jesenskih mesecih, ko je bilo veliko sončnih dni, je celo dvorišče dišalo po vijolica. Tako naš dom prijetno diši po vijolica v času sušenja perila


- za pranje perila od naju s partnerjem pa uporabljam Violetin mehčalec Original iz nove kolekcije. Kako pa po tem obleke lepo dišijo. S partnerjem sva pred tem preizkušala oziroma uporabljala mehčalce različnih znamk, vendar nama je od Violete najbolj všeč.


- uporabljamo tudi Violetin wc papir 😀

Če ne bi uporabljala pralnih pleničk, bi zagotovo za Lano uporabljala tudi Violetine pleničke za enkratno uporabo.


Tako, to so naši trenutni izdelki od Violete, ki so v naši redni uporabi. Vsekakor pa ne edini.



Stalno preizkušam nove Violetine izdelke, saj imajo res pestro ponudbo. Imam to srečo, da oba s partnerjem rada preizkušava nove izdelke. Če nama je nekaj res všeč, to z veseljem priporočava prijateljem, sorodnikom.


Vsekakor so mi najbolj všeč novi mehčalec in detergent double care za dojenčke oziroma otroke, kot tudi vlažilni robčki. Všeč mi je, da so izdelali detergent in mehčalec, namenjena nežni dojenčkovo koži. Res priporočam, da ju preizkusite za vaše male sončke.


Kje kupiti Violeta double care izdelke?


* vse navedene izdelke kupujem v spletni trgovini evitas.si, ker imajo le te vedno na zalogi pa še vsak mesec imajo kakšno akcijo.


* Imajo pa omenjene izdelke sedaj tudi že v skoraj vseh fizičnih trgovinah, Baby centru, Dm-u, Mercatorju, Sparu. Najdete jih predvsem v večjih trgovinah. Jaz jih občasno kupim DM-u zaradi ugodnosti in točk zvestobe ali v Sparu, z uporabo 25% popusta.


* Violetin wc papir pa kupujem v Sparu.





41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page